Educació llança de nou el reforç educatiu gratuït per a Secundaria

Les classes, que estan dirigides a alumnat d’entre 12 i 18 anys, arrancaran aquest divendres, 4 de febrer

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Foios ha tornat a llançar l’activitat extraescolar gratuïta ‘Reforç educatiu per a secundària’. Després de l’èxit de l’anterior edició, el regidor Juanjo Civera ha assenyalat que “encara que el context és millor que l’any passat, ja que des de l’inici del curs comptem amb el 100% de presencialitat a les aules, és imprescindible continuar apostant per l’alumnat de Foios i, a més garantir la igualtat d’oportunitats, amb aquestes classes gratuïtes de reforç”.
Les classes, dirigides a l’alumnat de Foios d’entre 12 i 18 anys, arrancaran el pròxim divendres, 4 de febrer, a l’Aula Polivalent del Centre Social. D’aquesta manera, totes les persones interessades ja poden reservar la plaça a través
del següent formulari: https://forms.gle/Kre4EHyA691XC3P98


Amb una hora de duració els divendres a la vesprada, el reforç educatiu estarà impartit per les acadèmies Eureka i Paidos de Foios, com un exemple més de la col·laboració existent entre el consistori i els serveis i comerços que s’ofereixen a la localitat. El reforç educatiu se centrarà tant en l’àmbit lingüístic-social (llengua valenciana, llengua castellana, ciències socials, història, geografia, etc.) com en el científic-matemàtic (matemàtiques, ciències naturals, física i química,
biologia, etc.). Com ha explicat Civera, “l’objectiu no és un altre que reforçar els aspectes necessaris del contingut de les assignatures i orientar a l’alumnat en l’elaboració dels deures i les tasques”.
Així, els grups s’organitzaran de la següent manera:

  • En l’àmbit lingüístic – social: l’horari de la classe per al grup de 1r i 2n de l’ESO serà de 16.00 a 17.00 h; mentre que per als grups de 3r i 4t de l’ESO i 1r i 2n de Batxillerat serà de 17.00 a 18.00 h.
  • En l’àmbit científic – matemàtic: el grup de 1r i 2n de l’ESO rebrà la classe en horari de 19.00 a 20.00 h; mentre que els grups de 3r i 4t de l’ESO i 1r i 2n de Batxillerat, ho faran de 20.00 a 21.00 h.
    El programa ‘Reforç educatiu per a secundària’ es desenvoluparà fins al mes de juny de 2022.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.