El 6é Trofeu Juan Beteta es tanca amb la donació a ADELA CV

L’aportació per part del club servirà per a donar suport als diferents programes sociosanitaris de l’associació

La cita en memòria a Juan Beteta va tornar a la programació estival del Family Cash Alzira FS amb la seua sisena edició. En l’esportiu, el Jimbee Cartagena, equip de la 1a Divisió, es va fer amb el triomf en els últims minuts de trobada i es va adjudicar per segona vegada -també ho va fer en 2019- el guardó. En el social, l’èxit va estar en el record a l’àrbitre alzireño i la col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Així doncs, el Trofeu no es tancava amb la botzina final de la trobada, sinó amb la donació per part del club a l’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica, la qual ha ascendit a un total de 1000 euros. Una aportació amb una destinació molt clara: el suport als programes sociosanitaris que reben els afectats d’ELA en la Comunitat Valenciana.

Aquests programes inclouen serveis de fisioteràpia, suport psicològic per a persones diagnosticades i familiars o l’adquisició d’ajudes tècniques, entre altres. Des de totes dues entitats, el resultat de l’esdeveniment, que es consolida temporada rere temporada, ha sigut satisfactori a tots els nivells.

Comenta la notícia