El berenar de la Setmana dels Majors de Cullera reuneix més de mil persones

L’Ajuntament organitza aquesta trobada gratuïta que també va comptar amb música i ball

En la vesprada d’ahir més de 1.000 persones de la tercera edat van gaudir a la Sala Santy del multitudinari berenar organitzat per l’Ajuntament de Cullera

En la vesprada d’ahir més de 1.000 persones de la tercera edat van gaudir a la Sala Santy del multitudinari berenar organitzat per l’Ajuntament de Cullera per a commemorar la Setmana de les Persones Majors. Una trobada totalment gratuïta que va estar acompanyada amb música en directe i balls alegres i divertits de totes les persones allí presents.

A l’activitat va acudir l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, la regidora d’Envelliment Actiu, Ana Bou, així com membres de l’equip de govern i de la corporació municipal. «Comptar amb la presència de més de 1.000 persones és un testimoniatge de l’esperit alegre i de les ganes d’una vida activa dels nostres majors al poble», ha recalcat Bou.

A més, l’edil ha afirmat que el consistori «està compromés en continuar oferint activitats que enriquisquen la vida dels nostres ciutadans majors i enfortisquen els llaços comunitaris, perquè la nostra gent gran és un important actiu de Cullera i hem d’oferir-li sempre el millor», ha conclòs.

Activitats de la Setmana de les Persones Majors de Cullera

A més d’aquest multitudinari berenar, el consistori ha organitzat per a hui a les 19 hores en la Casa de la Cultura el Sainet ‘Visites de l’altre món’, del Grup de Teatre de l’Ateneo Musical de Cullera.

A més, el Centre Especialitzat d’Atenció a Majors i l’Agrupació Democràtica de Jubilats i Pensionistes de Cullera han organitzat diverses activitats culturals, esportives i gastronòmiques fins al divendres 19 d’abril.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.