El Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica reunirà a Torrent els millors gimnastes del país

El Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica reunirà a Torrent els millors gimnastes del país en les categories masculina i femenina

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Fundació Esportiva Municipal i en col·laboració amb la Federació Espanyola de Gimnàstica Aeròbica. Ha presentat el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica 2024. Que se celebrarà a la capital de l’Horta Sud del 14 al 16 de juny i reunirà vora 500 esportistes. 

A l’acte de presentació han estat presents gimnastes de la Comunitat Valenciana que encapçalen el cartell del campionat. Com Paula García, del Club Taekwondo Xàtiva; Roberto Rufo, del Club Abetmar Burjassot i Pau Granell, del Club Aeròbic Montcada.

l’esdeveniment, s’ha donat a conéixer la notícia que, després d’aquest campionat, el seleccionador nacional Sergio García comunicarà el llistat de components que participaran en el Campionat del Món a la ciutat italiana de Pesaro el pròxim mes de setembre.

El pavelló esportiu municipal El Vedat acollirà aquesta cita, a la qual el públic accedirà mitjançant la compra d’entrades a la taquilla, oberta diàriament una hora abans de l’inici de la competició. El preu de l’abonament, que inclou l’accés durant tot l’esdeveniment, serà de 20 euros i les entrades diàries tindran un preu de 10 euros. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.