El carrer Major es convertirà en un gran nexe d’unió.

Albalat dels Sorells ja no estarà dividit per l’antiga N-340. En pocs mesos esta antiga carretera es convertirà en un carrer més del poble, accessible amb grans voreres, arbres, bancs i demés mobiliari urbà. Les obres s’iniciaran en els propers dies.

Però no només açò, segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, “en esta obra es va a substituir l’antic sistema de col·lectors de fecals per uns més eficients, també es va a instal·lar un col·lector per replegar les aigües de pluja que ajudarà a evitar les inundacions que es pateixen en diferents punts, es substituirà també les canonades de l’aigua i s’instal·larà tubs per telecomunicacions. Un obra complicada perquè implica a la Direcció de Territori que farà la part externa,a l’Ajuntament que substituirà canonades i a Global Omnium que s’encarregarà del subministrament d’aigües”.

A la reunió informativa que va convocar l’Ajuntament, els veïns i veïnes assistents van poder vore el projecte i l’acabat final, amb voreres de més de 4 metres d’amplària, arbres, bancs, papereres i demés mobiliari públic. També en aquesta obra es va demanar com a millora la substitució de la lluminària actual per altra més eficient i que només enfoque cap al carrer i no a les parets.
Claramunt comenta que “és un obra de vora un milió d’euros que hem vaig comprometre a realitzar, l’he treballat personalment des de l’ inici de la legislatura i que per fi després de molt de temps i molta feina vorà la llum. Amb tot açò el carrer major quedarà com una gran avinguda amb grans possibilitats de futur”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.