El cartell oficial de les Falles de Paiporta 2024 és un homenatge a la identitat i la tradició fallera

Paiporta presenta el cartell oficial de les Falles 2024: una oda a la tradició i la unió comunitària”

“Homenatge als 50 anys de les emblemàtiques Falles del Poble i Cervantes en el cartell d’enguany a Paiporta”

L’Ajuntament de Paiporta ha presentat l’esperat cartell oficial de les Falles 2024, una obra que captura l’essència i la tradició fallera que caracteritzen al municipi. El cartell, elaborat des de l’Ajuntament, conté elements identificatius del perfil urbà de Paiporta. Consolidant-se com a símbol local i marcant la unió de tota la població davant aquestes festivitats falleres.

Enguany, el cartell rendeix un especial homenatge a la rica paleta de colors que distingeix a cada comissió i a la Junta Local Fallera. Cada tonalitat representa la diversitat i la passió dels fallers. Fusionant la creativitat i l’enginy que caracteritzen a les Falles de Paiporta, a més d’assenyalar el ‘germanor’ del qual fan gala cada any.

El cartell d’enguany també celebra el 50 aniversari de dues emblemàtiques falles del municipi: la Falla del Poble i la Falla Cervantes. “Aquestes dues comissions han contribuït significativament a la història fallera de Paiporta. Deixant una empremta inesborrable en la comunitat” expressa la regidora de Cultura, Esther Torrijos. En honor a aquesta fita, els ninots d’aquestes falles històriques es destaquen en el cartell, recordant-nos la dedicació i la passió que han caracteritzat a aquestes comissions al llarg de cinc dècades.

La presentació oficial del cartell va comptar amb la presència de la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Esther Torrijos. Responsable de la coordinació dels actes fallers juntament amb la Junta Local Fallera. Així mateix, van participar en l’esdeveniment les màximes representants de les Falles de Paiporta: Sandra Barrera Navarro, Fallera Major, i Natalia Tarazona Ferrero, Fallera Major Infantil. “La fusió de la tradició i la innovació, representades en el Cartell Oficial de les Falles de Paiporta 2024, convida a tots els habitants i visitants a submergir-se en la màgia i l’emoció que caracteritzen aquestes festivitats” afirma la regidora.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.