El Castell d’Alaquàs va acollir la gala de lliurament dels Vé Premis d’Investigació Jove

En aquesta edició celebrada un any més al Castell d’Alaquàs s’han premiat un total d’onze treballs de nous centres educatius

El Castell d’Alaquàs va acollir el passat divendres 10 de novembre la gala de lliurament dels Vé Premis d’Investigació Jove. Organitzats conjuntament per la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià, Escola Valenciana, Caixa Popular i la Institució Alfons el Magnànim (Diputació de València). Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i la Conselleria de Cultura i Esports

L’acte va comptar la la presència l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura. La presidenta d’Escola Valenciana, Alexandra Usó, el subdirector de la Institució Alfons el Magnànim, Enric Estrela, el RS i Relacions Institucionals de  Caixa Popular, Paco Alòs, i el tresorer de la Federació d’Instituts d’Estudis Locals i Comarcals del PV, Antoni Esteve. Que van ser els encarregats de lliurar els premis.

Els premis han sigut enguany per a l’alumnat de l’IES Luis Garcia Berlanga, de Sant Joan d’Alacant. Guanyadors en la Modalitat Batxillerat amb el treball «Sad and Alone. Investigació psicosocial sobre el sentiment de soledat i la desprotecció emocional durant l’adolescència». Per a l’alumnat l’IES Bocairent, pel treball «ADAMAS S.L.L.», finalista en la Modalitat Batxillerat.

Premi també per els i les redactores dels següents treballs

Van obtindre premi també els i les redactores dels treballs: «Aplicacions de les bateries de liti». Treball finalista en la Modalitat Cicles Formatius del CIPFP Blasco Ibàñez, de València. «Estudi de la influència dels sentits sobre la sensació del poder edulcorant». Treball finalista en la Modalitat Batxillerat, de l’IES Benicalap, també de València. Per als i les autores del treball «Caracterització del biodièsel i el seu impacte mediambiental». Que ha resultat guanyador en la Modalitat Cicles Formatius, i que han realitzat alumnes del CIPFP Blasco Ibàñez, de València; i «Contra l’oblit. El cas de dos deportats de nostre poble», treball finalista en la Modalitat Batxillerat fet per l’alumnat de l’IES Benigasló, de la Vall d’Uixò.

Es va lliurar premi també a l’alumnat de l’IES Badia del Baver, d’Alacant, guanyador en la Modalitat ESO amb el treball. «Les dones en els estudis de ciència i tecnologia»; i l’alumnat de l’IES Camp de Túria, de Llíria. Finalista en la Modalitat Batxillerat amb el treball. «Els joves i la seua presència al teatre». A continuació es van premiar els treballs «Alimentación y crisis climática». «Análisis genético de caracteres humanos». Ambdós finalistes en la Modalitat Batxillerat, fets per alumnes de l’IES Cid Campeador, de València. «Estudi i propostes de millora de la qualitat ambiental atmosfèrica a Ontinyent», trreball finalista en la Modalitat Batxillerat de l’alumnat de l’IES Jaume I d’Ontinyent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.