El cementeri municipal de Bonrepòs i Mirambell ja compta amb 40 columbaris i 16 nínxols nous

La 3a fase dels treballs d’ampliació del cementeri municipal, amb la qual s’han instal·lat 16 nous nínxols individuals i 40 columbaris per a urnes cineràries, ja ha finalitzat.

La superfície total ampliada ha sigut de 150 m². D’aquesta manera s’ha optimitzat l’espai limitat del cementeri, que tindrà ara una capacitat superior.

El regidor d’Urbanisme, Jesús Raga, ha indicat que l’ampliació del cementeri “era molt necessària”, ja que les unitats de nínxols s’estaven reduint. 

A més, ha afegit: “per primera vegada en el municipi s’instal·laran els denominats nínxols columbaris perquè les persones que ho desitgen puguen depositar les cendres dels seus familiars”.

L’import total de l’obra ascendeix a 30.500 euros IVA inclòs i ha sigut adjudicada a l’empresa Binder OC, SL. Els treballs han sigut finançats amb el Fons de Cooperació Municipal de 2021 de la Diputació de València.

En 2015 es va dur a terme la primera fase d’ampliació del cementeri, en la qual es van construir 28 nínxols, quatre d’ells dobles. La segona fase es va realitzar en 2017 i es van construir 12 nínxols simples i 8 dobles. Així i tot, ha sigut necessari posar en marxa una tercera fase d’ampliació a causa de la falta d’espai en el cementeri.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia