El Cementeri Municipal de València ha sigut guardonat com el millor de tota Espanya 

Cementeris de municipis i regions com els de Bilbao, Asturies, Cantabria, Redondela estaven amb opcions de guanyar eixe reconeixement però, finalment, ha sigut un Valencià el que s’ha emportat el guardó. I es que el Cementeri Municipal de València és el millor de tota Espanya, segons una revista especialitzada en el sector funerari. 

Un premi que ha arribat a pocs dies de la celebració de Tots Sants, i que té por objectiu impulsar el patrimoni artístic, patrimonial i turístic d’estos emplaçaments.

Un total d’estos 5 recintes han obtingut un reconeixement per diferents categories, com la de millor iniciativa mig ambiental, millor monument, millor activitat publica realitzada, cementeri més bonic. Un jurat composat per professionals dels sector funerari, així com especialistes en l’àmbit de l’art, el mig ambient i l’historia han atorgat estos guardons

El cementeri de València es va inaugurar en 1807 pels arquitectes Cristòbal Sales i Manuel Blasco. Uns dels motius pels quals ha sigut guardonat com a millor cementeri de tota Espanya, és per seua arquitectura única, a més del seu patrimoni i activitats que es realitzen.

Comenta la notícia