El Centre de Dia de l’Alcúdia rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid

Hui a les 12.00 ha començat la vacunació contra la Covid-19, amb la inoculació de la primera dosi, tant a usuaris com treballadors del Centre Dia de l’Alcúdia. La instal·lació, que romania tancada des del mes d’octubre, obrirà les seues portes dilluns que ve.

En primer lloc s’ha vacunat als usuaris i després als treballadors i treballadores del centre, amb dos tipus de vacuna. En total s’han aplicat 58 primeres dosis, 21 al personal laboral del centre de dia i 37 als usuaris. Les persones majors de 55 han rebut la primera dosi de la vacuna de Pfizer. Als treballadors i les treballadores menors de 55 se’ls ha administrat la primera dosi de la vacuna Astrazeneca.
Respecte a les mesures sanitàries, l’edifici complia amb ventilació creuada i totes les finestres i portes obertes. En tot moment s’ha seguit un protocol de seguretat on la distància i les mesures s’han complit estrictament. Dins de 3 o 4 setmanes s’administrarà la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, seguint el mateix procediment que s’ha seguit amb la primera.
El Centre de Dia de l’Alcúdia, que romania tancat des de finals del mes d’octubre fins ara, obrirà les portes dilluns que ve al 50%. Els usuaris es dividiran en quatre grups de convivència, que acudiran al centre en setmanes alternes: dos d’ells començaran la setmana que ve, mentre que els altres dos grups ho faran l’altra setmana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.