El centre d’educació infantil de Càrcer passarà a ser competència de la Generalitat Valenciana

L’Escoleta infantil serà gestionada per la Conselleria d’Educació a partir del curs 2022/2023

El centre d’educació infantil de Càrcer passarà a ser competència de la Generalitat Valenciana i de la seua Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a partir del curs que ve. La mesura ja ha sigut publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), sent inclòs, a més, el calendari d’admissió i matrícula per al curs que ve per als nivells d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

Pel que respecta a l’Escoleta Infantil, l’alumnat de 0 a 2 anys que, actualment, està matriculat en ella, no necessitarà fer cap tràmit per a formalitzar la seua inscripció. En canvi, sí que ho hauran de fer els alumnes i alumnes de 0 a 3 anys que estiguen interessats en una nova matriculació en el centre. També hauran de fer els tràmits corresponents els alumnes i alumnes de 2 a 3 anys que enguany passen des de l’Escoleta al col·legi.

La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 26 d’abril al 4 de maig, i es podrà realitzar a través de la plataforma www.telematricula.es. El 3 de juny, amb la publicació de les llistes definitives de l’alumnat admès, començarà la matriculació de manera telemàtica fins al 21 de juny. Una vegada finalitzat aquest primer tram de matriculació s’obrirà la modalitat presencial, com s’ha realitzat fins ara a l’Escola Pública ‘Pare Gumilla’, des del 22 de juny al 6 de juliol.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.