El Centre del Carme estrena pòdcast propi

El CCCC és el primer museu valencià que compta amb pòdcast propi, conduït per la periodista radiofònica Amàlia Garrigós i el periodista sonor Edu Comelles

La primera entrega de ‘CCCC Podcast’ ja està disponible en línia en les principals plataformes: IVOOX, Spotify, Amazon Music i Apple Music

Coincidint amb la setmana gran de la cultura, en la qual se celebra del Dia Internacional dels Museus, el Centre del Carme Cultura Contemporània estrena ‘CCCC Podcast’, un nou format radiofònic per a donar difusió a la completa agenda del centre d’agitació cultural de València. 

De la mà de la periodista Amàlia Garrigós i l’artista sonor Edu Comelles, el CCCC ha creat un pòdcast quinzenal amb un total de 20 entregues, amb la qual cosa es converteix en el primer museu valencià que compta amb un suport de difusió especialitzat en format pòdcast.

“La nostra línia de treball es basa en l’experimentació de formats culturals, i amb ‘CCCC Podcast’ volem oferir continguts vinculats a la nostra programació d’una manera atractiva i actual

. El format pòdcast, ara molt en auge, ens permet fer arribar la nostra proposta a una audiència àmplia i diversa, per mitjà de reportatges, entrevistes i monogràfics”, assenyala el director del Consorci de Museus i del CCCC, José Luis Pérez Pont.

“El del Centre del Carme és un pòdcast narratiu amb un ritme dinàmic i singular. Es tracta de divulgar, promoure i difondre la diversitat cultural i social que es mou dins dels diferents espais del CCCC creant atmosferes que facen imaginar i sentir tot allò que s’agita en el seu interior”, indiquen Amàlia Garrigós i Edu Comelles, creadors de ‘CCCC Podcast’.

“Pretenem registrar sons reals dels esdeveniments que succeeixen diàriament al Centre del Carme, des del pas del públic o dels artistes als concerts en viu o les actuacions programades fins a arribar a l’experimentació sonora de les exposicions com a eines creatives”, afigen. 

20 episodis entorn de l’art i totes les seues tangents

‘CCCC Podcast’ tindrà un total de 20 episodis amb periodicitat quinzenal, que pretenen crear comunitat i generar vincles entorn de l’art i la cultura en tots els seus vessants.

La primera entrega ja està disponible en línia en les plataformes IVOOX, Spotify, Amazon Music i Apple Music, i té com a tema principal “el poder dels museus”, coincidint amb el lema triat per a la celebració del Dia Internacional dels Museus, el dimecres 18 de maig. 

Aquest primer episodi compta amb la participació d’alguns dels assagistes que han format part de la publicació ‘Innovación desde el Museo. Ensayos sobre emergencia cultural’, així com amb els seus coordinadors, la crítica d’art Marisol Salanova i José Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus i del CCCC. 

També presenta per mitjà d’una simfonia sonora els objectes de l’exposició ‘Per què soc així?’, organitzada pel CCCC en col·laboració amb World Design Capital València 2022. 

‘CCCC Podcast’ irromp com el primer contingut sonor creat específicament ‒i de manera freqüent‒ per un museu valencià. Una realitat que aposta pel present i pel futur de la difusió de continguts digitals en un format que està de plena actualitat. 

Més informació en: <www.consorcimuseus.gva.es

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.