El Centre Ocupacional de Quart de Poblet acull una gran festa fallera

Globotà, xocolatà o manualitats, entre les activitats falleres realitzades per les Persones Majors i el Centre Ocupacional

Aquesta iniciativa social serveix per a estrényer llaços entre col·lectius i enriquir la programació festiva

El Centre Ocupacional de Quart de Poblet ha acollit una gran festa fallera. A la qual s’han sumat usuaris i usuàries, així com persones majors del municipi. Gràcies a la iniciativa d’aquest C i l’àrea de Persones Majors de la localitat.

Els i les participants han gaudit d’un suculent esmorzar compost per xocolate, xurros i bunyols. Després de reposar forces, han realitzat un taller de manualitats. Aquest ha consistit en l’elaboració de petards amb rotllos de paper higiènics i paper de cel·lofana. Ha sigut una activitat de grup en la qual els asistententes s’han ajudat entre ells. L’objectiu d’aquesta activitat és l’intercanvi d’experiències i involucrar a tots dos espais socials per a generar un ambient de convivència social i germanor.

Tots els assistents ha realitzat per a acabar la jornada una sonora i significativa globotà i han gaudit d’un ball al pati del Centre. D’aquesta manera, tots dos col·lectius s’han sumat a les festes falleres, enriquint així una programació festiva al qual se sumen les diferents entitats i àrees locals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.