El Circuit Ricardo Tormo suspén temporalment la seua activitat esportiva amb motiu de la pandèmia

Es cancel·la la celebració del primer esdeveniment de l’any, el duatló que havia de celebrar-se aquest diumenge

S’aprofitarà la parada per a dur a terme obres de remodelació a la pista del Gran Premi

El Circuit Ricardo Tormo ha suspés de manera temporal la seua activitat esportiva fins al 21 de gener, data en què, si la situació sanitària ho permet, tornarà l’acció.

Després del confinament perimetral decretat amb motiu de l’evolució de la pandèmia a la localitat de Cheste, s’ha suspés tota activitat esportiva en el terme municipal de què forma part el Circuit Ricardo Tormo, seguint les directrius de la resolució emesa per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Entre altres, se suspenen les activitats de formació de les escoles del Circuit de joves pilots tant d’automobilisme i de motociclisme, la Cuna de Campeones i la Fórmula de Campeones, a més dels entrenaments en pista dels pilots del Centre de Tecnificació i les activitats de l’escola de conducció Fast Circuit.

El primer esdeveniment de l’any, el Duatló del Circuit, previst per al diumenge 10 de gener, ha sigut suspés. A més, han sigut cancel·lats o ajornats els entrenaments previstos a la pista del Gran Premi per part de diferents escuderies de GT que havien programat els seus entrenaments d’hivern a Cheste i unes rodades de motos d’usuaris privats.

L’acció tornarà a la pista Gran Premi el 21 de gener, si la situació sanitària ho permet, amb totes les mesures de seguretat a disposició dels usuaris de les instal·lacions del Circuit, que en els mesos previs ja ha posat en marxa les seues activitats complint els protocols de les federacions internacionals i les autoritats sanitàries.

Obres a la pista

Aprofitant la parada obligatòria, des del departament de manteniment del Circuit Ricardo Tormo s’han avançat els treballs programats a la pista del Gran Premi. Es tracta de diverses actuacions al llarg dels 4.005 metres del traçat, però sobretot en l’entrada de la línia de boxs, en què s’ha reformat l’accés per a permetre una variant en la recta que redueix l’espai de gespa i afig seguretat a les barreres que ja hi havia.

Així mateix, s’han culminat les obres d’ampliació del piano interior del curvone, uns 400 metres quadrats més de superfície formigonada per a delimitar l’interior de la penúltima corba del traçat de Cheste i millorar la usabilitat del traçat exterior.

Finalment, s’escometen reformes d’altres pianos en la corba 3, en la cinquena i en la corba Bernat Martínez per a ajustar-se als requeriments de la Federació Internacional de Motociclisme. A més, s’aprofitarà per a crear les canalitzacions necessàries per a poder portar tant el subministrament elèctric com línies de fibra òptica fins als llocs de comissaris al llarg del traçat, amb l’objectiu de dotar-los de la senyalització lluminosa que es planeja instal·lar al llarg de la temporada.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.