El Club de Taekwondo d’Alcàsser obté bons resultats en l’Open de la Comunitat Valenciana

De més de 50 clubs, el d’Alcàsser va aconseguir el tercer lloc de la classificació general de combat

El Club de Taekwondo d’Alcàsser, integrat dins de les escoles esportives municipals, obté bons resultats en l’Open de la Comunitat Valenciana, que es va celebrar dissabte passat, 8 d’octubre, al pavelló de la Malva-rosa de València. De fet, dels més de 50 clubs que van participar, el d’Alcàsser aconseguia el tercer lloc de la classificació general de combat amb huit ors, set plates i sis bronzes.

Com han assenyalat els entrenadors Raül i Sandra, «és un bon inici de temporada, amb molt bones sensacions. Estem molt contents amb les xiques i els xics de l’equip perquè el seu treball ha quedat reflectit en aquests resultats».

Per part seua, l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha felicitat el Club de Taekwondo de la localitat, i els ha animat a «seguir avant, juntament amb la resta d’entitats esportives del municipi, per a fomentar hàbits de vida saludables entre la població jove».

El pròxim 22 d’octubre, el club tornarà a competir a Benicàssim; mentre que el 30 d’octubre es traslladaran a Pontevedra per a participar en el campionat d’Espanya precadet.

Comenta la notícia