El Club d’Handbol Sueca i l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes organitzen la darrera etapa de la Lliga Valenciana d’Handbol Platja

Per Tercera vegada, el Club d’Handbol Sueca, amb el suport de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes, prepara una gran festa esportiva a les arenes de la platja.

Del 15 al 17 de juny, tots esteu convidats a gaudir del emocionant torneig de la Lliga Valenciana d’Handbol Platja.

Amb la participació de 60 a 70 equips i més de 800 jugadors, la platja s’omplirà d’acció, companyerisme i competitivitat. 

L’esdeveniment promet ser tota una festa, amb música a càrrec de DJs, diversió i molta camaraderia entre la comunitat de l’handbol. A més, des de l’Ajuntament s’està treballant arduament per garantir que tot estiga a punt: des de la instal·lació de generadors elèctrics fins a la disposició de cadires, pistes, serveis i comerços.

L’Ajuntament del Mareny de Barraquetes sempre ha estat compromès amb el foment de l’esport i el suport a les activitats que enriquixen la vida de la platja. Així que marqueu les vostres agendes i prepareu-vos per un cap de setmana ple d’emoció i esport a les platges del Mareny de Barraquetes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.