El Club Halterofília Alzira continua imparable

El passat dia 2 de juliol es va celebrar en el pavelló Julian Perea la III Jornada de lliga nacional sub 15, sub17,júnior i absoluta, femenina i masculina


Van participar els levantadores dels clubs El Cabanyal i club halterofília Alzira.


Els alzireños es sitúaron en la quarta posició a nivell regional, quedant arracada la Jornada final que serà la que li donarà el passaport per a la participació en la Copa del Rei.


Els guanyadors d’aquesta competició van ser Pau Malonda del club d’Alzira i Gemma Atienza del Cabanyal.

Destacar en aquesta jornada la participació de la levantadora Eva Alfaro que amb un total olímpic de 90 quilograms va aconseguir la marca minima per a participar en el campionat d’Espanya sub 15.


Del 3 al 8 de Juliol es va realitzar la concentració que va convocar la direcció tècnica de la Federació Valenciana. El club Halterofília Alzira va tindre el major número de levantadores convocats de tots els clubs sent els mateixos Ruben Órtiz, Hector Soto, Jose F. Maya, Robert Strownoski, Nayden Tanev, Carles Malonda i Andrea Bernia .

D’altra banda la Presidenta del club Alzira i Jutge Internacional Mónica Carrió va arbitrar en el Campionat de la Unió Europea a la ciutat de Lleó. La composició de l’arbitratge el van compondre jutges de diferents països com Àustria, França ,Bèlgica i Espanya.


Finalment el dia 23 de Juliol, amb motiu dels Festes de Sant Bernat es realitzarà la final dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”.

Comenta la notícia