El comerç de l’Eliana anunciarà les seues rebaixes en valencià

L’Oficina de Promoció del Valencià repartirà 500 cartells amb el lema ‘REBAIXES’ entre els comerços que s’adherisquen a la campanya.

L’Ajuntament de l’Eliana, en el seu ferm compromís amb la promoció del valencià. Ha promogut al municipi la campanya de Rebaixes per a anunciar els descomptes d’aquest estiu.

Amb aquesta iniciativa, es busca fomentar la cartelleria en la llengua pròpia entre el teixit comercial de l’Eliana.

El consistori ha imprés 500 cartells amb un disseny cridaner. Que repartirà entre l’associació del comerç del municipi i altres comerços no associats que hi estiguen interessats.

Qualsevol establiment que vulga adherir-se a la campanya pot posar-se en contacte amb l’Oficina de Promoció del Valencià. Mitjançant l’adreça electrònica promociovalencia@leliana.es o mitjançant el telèfon 962 75 80 30 (ext. 124).

Cal recordar que aquesta acció s’uneix a altres projectes i serveis que porta a terme l’Ajuntament. Per tal de promoure i facilitar el valencià en el teixit comercial elianer.

N’és un bon exemple el compromís que ha pres amb les dues edicions consecutives que ja ha convocat dels Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local (de les quals han resultat guardonats la Papereria Montaner, el Forn i Pastisseria Comes i la Llibreria de Libro en Libro).

Així mateix, l’Oficina de Promoció del Valencià ofereix el servei de traducció i correcció en valencià dels textos que generen els comerços i els establiments hostalers locals (cartells, menús, factures, etc.) de manera totalment gratuïta.

La regidora de l’àrea, Isabel Montaner, ha recalcat que és molt important facilitar l’ús de la llengua pròpia en l’àmbit comercial i promoure aquesta classe d’accions, ja que el comerç local i el valencià són dos elements que van de la mà i que són símbol dels carrers de l’Eliana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.