El Comissari-Cap de la Policia Local d’Alaquàs, Antonio Carrasco García, ha finalitzat la seua tesi doctoral

Antonio Carrasco García és llicenciat en Dret i Criminalitat i ha aconseguit la màxima qualificació que atorga la Universitat de València 

El Comissari-Cap de la Policia Local d’Alaquàs, Antonio Carrasco García, ha finalitzat la seua tesi doctoral amb excel·lent cum laude, la màxima qualificació que atorga la Universitat de València pel seu treball d’anàlisi sobre models de política criminal a través del qual propugna una reforma del Codi Penal pel que fa a la delinqüència viària amb l’objectiu d’augmentar la Seguretat Viària en carreteres i continuar disminuint les víctimes d’accidents de trànsit. 

Antonio Carrasco García és llicenciat en Dret i Criminologia i compta amb un Màster en Gestió de la Seguretat Pública amb el qual ja va obtindre Premi Extraordinari de Fi de Màster. És el Comissari de la Policia Local d’Alaquàs des de fa 5 anys, el més jove de tota la Comunitat Valenciana, i presta serveis com a agent en el municipi des de fa 18 anys. 

Aquests mèrits i resultats acadèmics reconeixen el treball de l’equip de professionals amb el qual compta l’Ajuntament d’Alaquàs en tots els seus àmbits, aspecte important perquè una administració puga oferir uns adequats serveis públics a la ciutadania. Aquesta màxima qualificació la va obtindre tambén la treballadora social Eva Reina, destacant també la professionalitat d’altres professionals de la funció pública local que compaginen la feina de casa amb la docència .

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.