El concurs de pintura ràpida “Godella i el seu entorn”, el pròxim 15 d’octubre

El tradicional concurs de pintura ràpida “Godella i el seu entorn” tornarà a celebrar-se el pròxim 15 d’octubre. De nou, els amants a la pintura podran reproduir algun dels ambients que ens brinda la localitat de l’Horta Nord

Les persones interessades a participar en el certamen podran inscriure’s el mateix dia del certamen en el Centre d’Art Villa Eugènia (c/ Peset Aleixandre, 44) des de les 8.30 fins a les 10.30 hores.

El concurs de pintura ràpida “Godella i el seu entorn” tindrà una categoria per a persones majors de 16 anys, amb premis en metàl·lic per a les tres millors obres i per al millor artista local, i una altra per a menors de 16 anys amb tres premis en metàl·lic.

Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha explicat que espera amb il·lusió esta jornada perquè “el nostre poble canvia per complet durant el dia de celebració ja que tots els racons de Godella es representen gràcies al bon fer dels participants”.

“Tenim moltes ganes de tornar a veure el nostre poble ple de pintors que tracen en els seus llenços els llocs més emblemàtics de Godella. Ens encanta gaudir del dia in situ”, ha seguit la regidora.

El jurat estarà format per la regidora Tatiana Prades, José Vergara, restaurador en el Museu de la Biblioteca Valenciana, Josep Ferriol, comissari del concurs, pintor i professor d’art, Manuel Silvestre, catedràtic de serigrafia de la Facultat de Belles arts de la UPV, i Francisca Lita, professora titular de la Facultat de Belles arts de la UPV

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.