El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Cullera per a la promoció turística del municipi en 2022

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros a través d’un conveni de col·laboració

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Cullera per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del municipi de Cullera durant 2022.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Cullera impulse accions de promoció turística del municipi.

Entre les actuacions previstes, destaca l’organització del ‘Òpera Air CullerArts’ que se celebrarà del 5 al 9 d’agost i que serà el primer festival líric a l’aire lliure que se celebra a Espanya.

Aquesta primera edició del festival tindrà tres representacions, on actuaran solistes de fama internacional com la soprano Ainhoa Arteta, el tenor Ramón Vargas, la mezzosoprano Lorena Valero i el barínoto Sebastià Peris acompanyats per un cor d’adults i un altre de xiquets, amb la música interpretada per l’Orquestra CullerArts, sota la direcció artística de Cristóbal Soler Almudéver.

Les representacions que es realitzaran en ‘Òpera Air CullerArts’ seran: el dia 5 d’agost, l’òpera ‘Carmen’ de Georges Bizet; el 7 d’agost, la Gala Lírica, amb la participació d’Ainhoa Arteta com a soprano, Lorena Valero, mezzosoprano, Ramón Vargas com a tenor, i Sebastiá Peris com a baríton. Així mateix, el 9 d’agost es representarà la sarsuela ‘Luisa Fernanda’ de Federico Moreno Torroba.

Aquest festival pretén convertir-se en una nova oferta cultural que ofereix la ciutat a les persones que visiten Cullera durant l’estiu i té l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment cultural de referència en la Comunitat Valenciana.

Comenta la notícia