El Consell de la Infància de Catarroja elabora el seu propi logo en un taller impartit per professionals del disseny

Els membres de l’òrgan municipal de la infància i l’adolescència han rebut una formació per part de l’empresa Alquadrat on han conegut algunes de les claus del disseny

El Consell Municipal de la Infància i Adolescència de Catarroja (CMIA) continua configurant-se. El següent dels passos que donarà l’òrgan participatiu de la joventut del municipi serà l’elaboració d’un logo, per a la qual han sigut els seus propis membres els qui s’han encarregat del disseny d’aquest. Per a aquesta missió han comptat amb la seua immensa creativitat i l’ajuda dels professionals d’Alquadrat, els quals han impartit un taller perquè puguen conéixer algunes de les claus del disseny de logotips.

El primer CMIA es va constituir al gener de 2020, poc abans de la pandèmia de COVID 19. Aquesta circumstància ha alentit el seu funcionament, però no l’ha detingut, ja que durant els mesos de confinament es van produir diferents reunions en línia, i s’han posat en marxa algunes accions, encara que el fre de la no presencialitat ha impedit el normal desenvolupament de les activitats.

“L’elaboració del logotip és un pas més en el que esperem que siguen uns mesos molt actius pel que fa a propostes, activitats i participació per part de la ciutadania més jove de Catarroja. Estem segurs que la seua implicació és necessària en un projecte de totes com és la Ciutat Educadora que definirà les línies mestres de la qual va ser la Catarroja en la qual ells viuran quan siguen grans”, explica Núria Blanch, regidora de Ciutat Educadora.

El nou logotip veurà la llum després de l’estiu i serà presentat en societat pels membres del CMIA de Catarroja.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.