El Consell de Salut de la zona bàsica de Massamagrell realitza la seua tercera sessió

En ella es van debatre diferents propostes i es va analitzar la viabilitat d’executar-les

A la fi de l’any passat es va posar en marxa el Consell de Salut de la zona bàsica de Massamagrell -composta pels centres mèdics de Massamagrell, El Barri de la Magdalena, La Pobla de Farnals i la Platja de La Pobla de Farnals- amb l’objectiu de promocionar hàbits de vida saludables a través de la participació ciutadana.

Després d’aquesta primera trobada el 18 de novembre de 2021, i el segon que va tindre lloc a La Pobla de Farnals a principis d’aquest 2022, aquesta setmana va tindre lloc la tercera sessió del consell en el Centre Cultural de Massamagrell.

En aquesta reunió es van debatre les diferents propostes que ha anat presentant al llarg d’aquest temps tant la ciutadania com els diferents col·lectius, i també es va analitzar la viabilitat d’executar-les.

Algunes de les propostes van ser per a les farmàcies, unes altres sobre xarrades i tallers formatius, rutes i caminades, o la instal·lació de jocs biosaludables i nous elements de calistenia, els que segons l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, “ja es contempla ampliar-los i millorar els existents en el pressupost i romanents de l’ajuntament”.

Nina Sepúlveda, regidora de Sanitat, expressa la seua felicitat per “el treball que s’està duent a terme des d’aquest organisme, la implicació de totes les persones que el componen i els resultats que s’estan obtenint a tan sols uns mesos de la seua posada en marxa”.

La quarta sessió del Consell de Salut d’aquesta zona bàsica està prevista que es realitze el 5 d’octubre.

Comenta la notícia