El Consell de Salut de Massamagrell i la Pobla de Farnals organitza les Rutes Saludables

Les rutes es realitzaran l’últim dijous de cada mes entre els dos termes municipals

El Consell de la Salut format pels centres de salut de Massamagrell i la Pobla de Farnals ha organitzat un nou projecte sota el nom de Rutes Saludables, amb el qual es pretén fomentar l’esport com a hàbit de vida saludable.

La iniciativa va dirigida a gent de totes les edats i consisteix a eixir l’últim dijous de cada mes a fer una ruta caminant pel terme municipal dels dos municipis, en companyia de veïns i veïnes de tots dos pobles.

Així doncs, hui, dijous 27 d’octubre, tindrà lloc la primera ruta saludable. A les cinc de la vesprada serà l’eixida des de la porta del CEIP Sant Joan Evangelista de Massamagrell. I mitja hora després el grup passarà per la porta del Poliesportiu Batiste Subies de la Pobla de Farnals.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, espera que aquesta nova iniciativa “tinga un gran acolliment entre la ciutadania de tots dos pobles, i es puga dur a terme de manera habitual”, i considera que “és una gran idea perquè incentiva la pràctica de l’esport d’una forma lúdica gràcies a que es poden establir noves relacions d’amistat mentre es practica”.

D’altra banda, la Regidora de Sanitat, Nina Sepúlveda, ha volgut ressaltar la importància d’aquesta mena d’iniciatives: “Des del Consell de Salut estem molt contents de dur a terme aquesta idea. És estupend que sorgisquen noves iniciatives per a enfortir la unió dels dos pobles al mateix temps que hàbits saludables”.

Les següents rutes programades estan previstes per al 24 de novembre i el 29 de desembre.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.