El Consell guarda un minut de silenci per l’assassinat d’una dona a l’Alfàs del Pi

El Consell guarda un minut de silenci per l’assassinat d’una dona a l’Alfàs del Pi i condemna enèrgicament esta xacra

Membres del Consell, institucions valencianes i la societat han mostrat la condemna més rotunda per este assassinat

Ruth Merino assenyala que l’erradicació de la violència sobre la dona és una “prioritat absoluta” del Consell

Membres destacats del Consell, representants d’institucions valencianes i la societat civil s’han reunit enfront del Palau de la Generalitat per a guardar un minut de silenci en repulsa i dolor. Condemnant enèrgicament l’assassinat d’una dona de 44 anys a Alfàs del Pi a les mans de la seua parella. Ruth Merino, consellera d’Hisenda i portaveu del Consell, va traslladar el condol del Govern valencià a la família de la víctima.

Els participants van expressar la seua més rotunda condemna per este tràgic succés que ha commocionat la comunitat valenciana. Davant el Palau de la Generalitat, es va guardar un minut de silenci com a mostra de respecte i solidaritat cap a la víctima i els seus sers estimats.

Merino va reiterar que posar fi a la violència contra les dones és una “prioritat absoluta” del Consell i una “responsabilitat de tots”. La portaveu va llançar un missatge d’esperança a totes les víctimes. Recordant-los que hi ha eixides, destacant l’existència de recursos i xarxes de suport disponibles per a dones en risc.

La condemna unànime reflectix el compromís de la comunitat valenciana en la lluita contra la violència de gènere. Cerca conscienciar sobre la importància de denunciar per a previndre futurs casos de violència masclista.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.