El Consell i els supermercats estudien un bo consum per a abaratir la cistella de la compra

La Generalitat i els supermercats valencians estudien ajudes directes, com un bo de consum. Per a abaratir la cistella de la compra de les famílies en situació vulnerable. Així ho ha confirmat Pedro Reig, el president de l’Associació de Supermercats de la Comunitat Valenciana, Asucova. Qui ha assegurat que la Generalitat i aquesta associació estudien, entre altres possibilitats, bons o ajudes.

Ximo Puig President del Consell, en la seua visita a Castelló, ha declarat al respecte que s’està treballant per tal posar solució a l’encariment de la cistella de la compra i que la línia a seguir és posar el focus en les famílies amb rendes més baixes i amb dificultats.

Dins de les mesures a estudiar, el president Puig, apunta que és difícil trobar la solució més efectiva i s’ha de tenir en compte al xicotet comerç i als productors d’origen per tal de no desfavorir a cap sector.

Si finalment es materialitza aquesta iniciativa, els consumidors en situació vulnerable rebrien un bo que podrien bescanviar directament al supermercat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.