El Consell posa en valor els recursos naturals i culturals dels 24 municipis més xicotets de la Comunitat Valenciana

El Consell posa en valor els recursos naturals i culturals dels 24 municipis més xicotets de la Comunitat Valenciana. A través de les yincanes virtuals de la Ruta 99

El Consell, en el marc de les seues polítiques de lluita contra la despoblació, està incorporant jocs virtuals a la Ruta 99. Per a impulsar el turisme familiar i promoure les visites escolars en els 24 pobles més xicotets de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una sèrie de yincanas digitals i interactives que ja es poden realitzar en les localitats de Castell de Cabres, Villores, Tollos i Sempere, i que la Generalitat té previst estendre a tots els municipis de la ruta.

La secretària autonòmica de Cohesió Territorial i Polítiques contra el Despoblament, Elena Cebrián. Ha destacat el valor de la Ruta 99. Com una de les accions singulars més destacades que està desenvolupant la Generalitat en matèria de promoció i divulgació dels territoris d’interior.

El Consell està promocionant els territoris d’interior de la Comunitat mitjançant l’exposició de la Ruta 99 en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. On romandrà fins a finals de març, per a mostrar-la després en l’Aeroport de Castelló.

De nord a sud de la Comunitat, la Ruta 99 és una espècie de ‘Camí de Santiago a la valenciana’ que fa parada en aquelles localitats més afectades per la despoblació: Herbers, Palanques, Vallibona, Villores, Castell de Cabres, Figueres, Matet, Pavies, Sacanyet, Espadella, la Font de la Reina, les Fonts d’Aiòder, Torralba, Torre-xiva, Vallat, Vilamalur i Vilanova de la Reina, a Castelló; la Pobla de Sant Miquel, Sempere i Carrícola, a València; Benillup, Benimassot, Famorca i Tollos, a Alacant.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.