El conseller Vicent Marzà visita el CEIP Severí Torres de Castelló, a la Ribera

El conseller Vicent Marzà visita el CEIP Severí Torres de Castelló, a la Ribera

S’ha construït amb una inversió de vora 4,6 milions d’euros per part de la Conselleria d’Educació

El conseller Vicent Marzà, acompanyat per l’alcalde de Castelló, Òscar Noguera; la corporació municipal; l’AMPA; la direcció del centre educatiu; el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, i el director territorial de la Conselleria a València, Santiago Estañan, ha recepcionat la finalització de les obres del CEIP Severí Torres de la localitat de Castelló. 

Educació de la Generalitat ha invertit vora 4,6 milions d’euros en la construcció d’aquest nou centre educatiu i el pròxim 7 de setembre, quan arranque el nou curs 2020-2021, tot l’alumnat del CEIP Severí Torres estrenarà les noves instal·lacions.

El nou Severí Torres compta amb 8 unitats d’Infantil, 15 de Primària, menjador   amb cuina, gimnàs, biblioteca, aula d’Informàtica i de Música, un taller polivalent, dues sales d’usos múltiples i cinc aules per a reforç educatiu. 

Aquesta configuració, amb un total de 525 places escolars, garanteix les necessitats d’escolarització futures del poble, ja que duplica la capacitat que tenien les antigues instal·lacions.

A més del nou CEIP Severí Torres, la Conselleria d’Educació, a través del pla ‘Edificant’, ha delegat en l’Ajuntament de Castelló la millora de les instal·lacions de l’IES Vicente Gandia d’aquest municipi de la Ribera. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.