El consistori d’Almussafes homenatja a les infantils del CB Almussafes, subcampiones de lliga

Esforç col·lectiu, capacitat de superació i  treball en equip han sigut les claus de l’èxit esportiu, aconseguit per l’equip infantil femení del Club de Bàsquet d’Almussafes. El recentment adjudicat títol de subcampiones de la lliga esportiva 2014-2015 els ha merescut a les jugadores un homenatge públic per part de l’ajuntament. L’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, ambdós vinculats al club de bàsquet local, van presidir la recepció oficial a les tretze xiques i al seu entrenador, celebrada durant la vesprada d’ahir dijous dia 25, en el saló de plens de la Casa Consistorial.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’equip infantil femení del Club de Bàsquet Almussafes ha completat una excel·lent temporada esportiva en què s’han adjudicat el subcampionat de lliga de la seua categoria, a més d’arribar a les semifinals del Trofeu Federació,  cita esportiva en què es van enfrontar al València Basket Club. Ambdós resultats, junt amb el fet de que en la passada temporada, el mateix equip concloguera tercer de la Comunitat Valenciana,  van ser qualificats com “de verdaderes gestes” per part de la màxima autoritat municipal, Toni González, el qual va aprofitar per a felicitar les tretze jugadores, al seu equip tècnic, i també als familiars assistents a l’acte oficial de reconeixement públic, que va tindre lloc a les 19.30 hores d’ahir dijous en l’Ajuntament.

Gónzález va mostrar la seua satisfacció per l’evolució d’este equip, que ha crescut davall les directrius del seu entrenador, José Herrero, també  present en l’acte oficial, a més de destacar el treball de la Junta Directiva del club, sota la presidència de Bernardo Marí, i la vicepresidència de Pasqual Bosch, directius que també van ocupar un lloc d’honor en l’hemicicle del saló de plens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAConstituït oficialment l’any 1985, el Club de Bàsquet Almussafes commemora enguany el seu 30 aniversari, una efemèride que s’està vivint amb la major de les alegries per les victòries acumulades durant els últims mesos i “que són fruit de l’esforç col·lectiu”, segons l’equip tècnic.

Les tretze components de l’equip de la categoria infantil i el seu entrenador van rebre un diploma per part de l’alcalde, qui es va comprometre a brindar el màxim suport a esta entitat esportiva – de què  va ser jugador en actiu des de l’any 1986 i fins al 2011, a més d’entrenador i directiu -, i de l’edil d’Esports, segon entrenador de l’esmentat equip durant les últimes dos temporades, vicepresident fins fa unes poques setmanes i jugador des de l’any 1988.

Els familiars de les jugadores van compartir  emocions durant l’acte, que va concloure amb un refrigeri.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.