El Consorci de Bombers aprova un pressupost de més de 58 milions d’euros, un 1,2% més que l’any anterior

El Consorci Provincial de Bombers de València ha celebrat  la seua assemblea ordinària, on entre altres punts, s’ha aprovat el pressupost del CPBV per a l’any 2021, que inclou el complement específic de carrera professional. També han aprovat els consorciats l’encàrrec d’encomanda Forestal de la Generalitat Valenciana per a la gestió dels seus mitjans per l’any 2021. 

La presidenta del consorcio, Maria Josep Amigó ha presen-tat als membres de l’assemblea l’estudi de redimensionament de plantilla encomanat pel Con-sorci de Bombers a la Universitat de València.

El pressupost del Consorci de Bombers per a l’any 2021 ascendeix a  més de 58 milions d’euros, que representen un 1,2% més que el pressupost de 2020.

Destaca  la inversió en maquinària mitjançant l’adquisició de nous equips per a l’extinció, més unitats d’equips d’excarceració, vestits de protecció química i divers material operatiu i d’intervenció.

Respecte al capítol d’infraestructures, durant l’any 2021 es continuarà la millora dels centres de treball del Consorci. En este sentit tindrà lloc una ampla reforma dels parcs de Gandia, Sagunt, Torrent i Requena, que inclouran circuits de descontaminació, a més d’altres millores i amplia-cions a diferents parcs de la província.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.