El Consorci de Bombers de València celebra a Torrent la XV Trobada de Rescats en Accidents de Trànsit

El Consorci de Bombers de València celebra hui la primera jornada de la XV Trobada Interna de Rescats en Accidents de Trànsit, que continuarà demà per triar el representant per al campionat nacional.

L’esdeveniment ha tingut lloc en el recinte d’Àgora Parc Central de Torrent i ha comptat amb la participació de 14 equips del Consorci i l’assistència d’altres serveis de bombers

L’esdeveniment ha tingut lloc en el recinte d’Àgora Parc Central de Torrent i ha comptat amb la participació de 14 equips del Consorci i l’assistència d’altres serveis de bombers, així com de públic provinent d’escoles i associacions que han gaudit de l’espectacle des de la graderia.

Durant l’esdeveniment, s’han recreat diversos escenaris d’excarceració que simulen accidents reals amb l’objectiu de perfeccionar les tècniques de rescat. 

L’Associació Professional de Rescats en Accidents de Trànsit ha avaluat les proves, seleccionant els quatre equips que demà passen a la final d’este encontre. L’inspector en cap, José Miguel Basset, ha assenyalat que estes trobades permeten estar al dia de tots els reptes en noves tecnologies de vehicles.

Demà els quatre equips finalistes es disputaran un lloc per representar el Consorci en el campionat nacional.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.