El Consorci de València continua donant suport als incendis d’Alacant i Castelló amb diversos mitjans 

El Consorci de Bombers de València ha mobilitzat de nou un ampli dispositiu de mitjans per a donar suport a la direcció del lloc de Comandament de l’incendi forestal de la Vall d’Ebo (Alacant).

Així, per part del Consorci de València s’hi ha enviat a la zona tres unitats de comandament (oficial, cap de sector, coordinador forestal), tres Bombes Forestals Pesades, quatre Brigades Forestals del Consorci, quatre unitats de bombers forestals i quatre mitjans aeris de GVA. També el propi mitjà aeri del Consorci, l’helicòpter V-990, ha intervingut en les últimes hores realitzant descàrregues a diversos punts clau de l’incendi.

A més, el Consorci de València també ha mobilitzat diversos recursos a l’incendi forestal de Bejís (Castelló), declarat dilluns de vesprada, per així també donar suport al dispositiu d’extinció, en este cas amb dos mitjans aeris i una unitat de bombers forestals.

Cal recordar que l’episodi d’altes temperatures, forts vents i baixa humitat viscut estos dies està marcant l’escenari d’incendis forestals de la Comunitat Valenciana en les últimes hores. Quant a l’incendi forestal de Calles (València), declarat el passat dia 13, està ja estabilitzat i a hores d’ara el Consorci de Bombers de València continua treballant a la zona sense descans per a poder donar-lo per controlat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.