El Consorci Provincial de Bombers de València intervé a un incendi de vegetació a Alfarp

El Consorci Provincial de Bombers de València intervé  a Alfarp a un incendi de vegetació amb interfase, iniciat a una zona de vegetació pròxima a la urbanització Algepsars. Per este motiu el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha establit la Situació 1 per possible afectació a béns de naturalesa no forestal.

L’avís de l’incendi s’ha rebut prop a les 12:30 h i fins allí el Consorci ha mobilitzat dotacions dels parcs de bombers de Silla, Torrent i Catarroja, diversos comandaments i tècnics forestals del Consorci, així com diverses unitats de Bombers Forestals de la GVA i brigades de Diputació de Divalterra.  També un helicòpter de Generalitat.

Els esforços dels efectius s’hi estan centrant a protegir els habitatges propers al lloc de l’incendi i en frenar l’avanç cap a la muntanya. El foc no ha cremat cap casa però sí ha afectat alguna vegetació d’alguna parcel·la.

El Consorci ha instal·lat un Lloc de Comandament Avançat a Alfarp per coordinar totes les operacions d’extinció. Cal recordar que el fort vent està sent el protagonista de la jornada, alimentant els incendis que es puguen produir. Fins a les 15:15 h de hui el Consorci ja ha rebut una desena d’avisos per incendis de vegetació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.