El Consorci Provincial de Bombers ha dut a negociació el complement de carrera professional que està inclòs al pressupost 2021

El CPBV va dur ahir a taula de negociació els complements de carrera professional i avaluació del desenvolupament que s’inclouran al pressupost 2021. Aquests complements signifiquen augments retributius d’entre 968,85 i 4331,70 euros anuals segons grau i categoria. Per la categoria de bomber, aquests complements van des dels 1162,80 euros anuals per un grau 1, als 2506,95 euros anuals per un grau 5, on s’inclouen més del 40% de la plantilla de bombers actual.

Després del pas previ de l’enquadrament de tot el personal, el Consorci ha fet el següent pas que és la negociació amb la part social dels complements econòmics de carrera professional. Es completarà el cercle de tramitació administrativa amb l’aprovació del mateix per l’Assemblea del Consorci I posteriorment amb l’aprovació del pressupost pel Ple de la Diputació de València. Tot perquè la carrera professional i l’avaluació del desenvolupament siga una realitat al Consorci en gener del 2021.

La llarga tramitació administrativa de quasi dos anys, permetrà al Consorci ser una de les poques administracions públiques del País Valencià que compta amb aquest instrument per mesurar la implicació dels seus treballadors en el servei públic i retribuir-los de manera adequada segons aquesta implicació.

Aquest inici de la carrera professional arrancarà amb un import global d’1.200.000 euros per 2021, import que ha sigut el màxim legal fixat per la intervenció del Consorci per poder dotar aquest nou complement de carrera professional el proper any.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.