EL Consorci reunix a Sueca a representants de diferents Consells Agraris per a optimitzar els tractaments contra el mosquit

Representants del Consorci de la Ribera, de l’empresa Lokímica i dels Consells Agraris de Sueca, Cullera, Sollana i Albalat, s’han reunit esta setmana

La finalitat de coordinar amb els agricultors els terminis i els tractaments que es realitzen habitualment contra els mosquits i les rantelles.

A la trobada, proposada pel propi Consorci i l’empresa que s’encarrega al llarg de l’any dels tractaments contra estos insectes, ha assistit la regidora d’Agricultura i presidenta del Consell Agrari de Sueca, Carmen Pérez.

Qui ha explicat que l’objectiu «és establir els criteris i les dates més idònies a fi d’aconseguir que els diferents tractaments contra els insectes que es realitzen, des del Consorci, l’Ajuntament i els que duen a terme els propis agricultors en estes dates, siguen encara més eficaces. Per a això, es busca coordinar els esforços per a combatre millor estes plagues». 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.