El Consorci Ribera i Valldigna apropa l’educació mediambiental als més menuts en les Trobades 2024

El Consorci de residus Ribera i Valldigna ha estat present a la 39a edició de les Trobades celebrada a Benimodo per tal de fer difusió de les activitats que oferix a les escoles.

Es tracta de les visites guiades gratuïtes al Complex de Valorització de Residus Domèstics de Guadassuar, als ecoparcs, així com les visites de l’ecomòbil als centres. 

Els educadors i les educadores ambientals han estat informant sobre els serveis del Consorci però també fent una tasca de sensibilització ambiental, amb bosses de reciclatge a l’abast de les famílies i l’exposició d’un compostador per a les persones interessades.

El president del Consorci subratllava la importància d’ensenyar als xiquets i xiquetes que el fem no desapareix, ha de tractar-se, un missatge que, segons Estruch, també hauria de ressonar en els més majors.

Des del Consorci fan un balanç molt positiu de les Trobades, que han permés professorat, alumnat i famílies conéixer de prop el treball de gestió de residus i els serveis que municipis i escoles poden demandar perquè les generacions més joves desenvolupen una consiència mediambiental. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.