El Consorci Ribera i Valldigna presenta la campanya de sensibilització ambiental La Mar de Net de l’artista Xavier Carrillo

El Consorci Ribera i Valldigna ha presentat hui en l’ecoparc de Carcaixent la campanya de sensibilització La Mar de Net.

Es tracta d’una campanya estiuenca que, a través de lones ecològiques de l’artista carcaixentí Xavier Carrillo, busca conscienciar a la ciutadania sobre la importància de separar i reciclar per mantenir un entorn natural net. 

Les lones, fabricades amb materials biodegradables, mostren 15 personatges marins realitzats digitalment mitjançant fotografies de residus recollits a les platges, seguint la línia del treball de Carrillo amb els xiquets i xiquetes. Alguns d’ells també incorporen teixits, amb l’objectiu de posar el focus en el reciclatge de la roba.

Els personatges, cadascú amb el seu nom, estaran presents als 27 ecoparcs del Consorci per tal de crear una galeria d’art a l’aire lliure. Carcaixent serà l’únic que comptarà amb una lona exclusiva, homenatge de l’artista Carrillo al seu poble.

Un reconeixement també a un dels ecoparcs de la xarxa que millors dades registra, amb 600 entrades setmanals.

Vicent Estruch, president del Consorci, també ha visitat l’ecoparc de Carcaixent com a primera parada d’una campanya que recorrerà tots els ecoparcs de la xarxa per tal de conéixer el seu funcionament i necessitats.

A partir de la setmana que ve, els dissenys de Xavier Carrillo estaran presents als 27 ecoparcs fixes del Consorci Ribera i Valldigna. Les persones que es fotografien amb tots els personatges i pugen les fotos a les xarxes socials etiquetant al Consorci rebran un xicotet obsequi. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.