El Cor Blau desborda solidaritat per segona vegada a Torrent

Èxit rotund en la Recollida Solidària de Tapons de Plàstic en Camí Reial

L’Ajuntament de Torrent fa balanç del primer mes i mig del Gran Cor Blau

L’Ajuntament de Torrent fa balanç del primer mes i mig del Gran Cor Blau emplaçat al costat de l’antiga bàscula municipal de Camí Reial. Que torna a omplir-se de solidaritat per segona vegada, gràcies als torrentins i torrentines. Esta iniciativa, impulsada des de les delegacions d’Igualtat i Benestar Animal. Ha aconseguit, per segona vegada, el seu objectiu de recaptar tapons de plàstic solidaris a benefici dels animals.

Totes dues delegacions, dirigides per Amparo Chust i Santiago Calatayud, respectivament. Van dur a terme el mes de febrer la instal·lació d’este cor, que simbolitza la solidaritat i l’amor cap als nostres animals. Un punt de recollida de taps de plàstic, la recaptació del qual s’està destinarà íntegrament a les associacions animalistes de Torrent.

Des de la seua inauguració, el cor blau ha recaptat ja milers de taps. Una activitat solidària en la qual han participat xicotets i majors amb una causa comuna: col·laborar amb la protecció i el benestar animal.
A mesura que el cor blau s’ompli novament, l’Ajuntament de Torrent renova el seu compromís de continuar fent costat a les associacions animalistes, promovent accions solidàries com esta.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.