El Corbera Blues Festival 2021 se celebra al setembre

El cap de setmana del 10 i 11 de setembre tindrà lloc la sisena edició de l’esdeveniment de blues més important de la província de València

L’organització adoptarà totes les mesures sanitàries requerides en el moment del festival

Després de la cancel·lació l’any passat del Corbera Blues Festival a causa de la Covid-19, l’edició del 2021 se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre. Encara que anys anteriors l’esdeveniment es duia a terme a finals de juny, des de l’organització s’ha decidit canviar la data d’enguany al setembre, quan es preveu que la situació sanitària serà més favorable.

Durant els dos dies de duració del festival, s’adoptaran totes les mesures sanitàries que calguen per a garantir la salut tant dels assistents com dels artistes. Està previst que les actuacions siguen a l’aire lliure i s’adaptaran els espais a la normativa del moment.

Algunes de les bandes participants seran les que ja estava previst que estigueren l’any passat i, des de l’organització, s’ha informat que estan ultimant la confirmació dels artistes que completaran el cartell d’este any.

El que sí que està confirmat és que hi haurà diversos escenaris repartits a diferents espais del poble, amb el propòsit de fomentar la participació local, tant dels veïns com dels establiments comercials.

En els cinc anys de vida d’este festival han participat artistes de renom en el món del blues com Alex Zayas Band, Chris Wragg & Greg Copeland, Dave Thomas, Bone Tee & The Slughunters, Hat Man Session, Big Yuyu, Ras Smaila & Serial Groovaz o José Luis Pardo Trio, entre altres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.