El cronista oficial d’Alzira, Aurelià Lairón, recull les històries de 200 riberencs i riberenques en un nou volum de la seua obra

La Gallera d’Alzira ha acollit la presentació del quart volum de l’obra d’Aurelià Lairón Riberencs: Hòmens i Dones del País del Xúquer

Publicada per l’editorial Reclam i amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

El cronista oficial d’Alzira recull les històries de més de 200 veïns i veïnes de la comarca que destaquen per la seua trajectòria.

El projecte naix d’una col·laboració setmanal des de fa 17 anys en l’edició comarcal del diari Levante, on Aurelià publica les bibliografies de gent contemporània.

Publicacions que, amb el temps, s’han convertit en una obra de quatre volums. 1700 pàgines que donen veu a més de 770 persones. 

Es tracta, continua Lairón, de llibres divulgatius i de consulta que recorden, a través de relats personals, que la societat també la fem nosaltres i que hem de sentir-nos orgullosos i orgulloses de la nostra gent. 

Així, el quart volum de Riberencs: Hòmens i Dones del País del Xúquer ja està disponible per conéixer de prop la història de la nostra comarca. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.