El dinosaures protagonistes del Dia Internacional de les Biblioteques a l’Alcúdia

L’Alcúdia ha commemorat el Dia Internacional de les Biblioteques amb tallers de diverses temàtiques, tots ells celebrats en les instal·lacions de la Biblioteca Pública Municipal

Rosa Martínez, regidora d’Educació de l’ajuntament de l’Alcúdia ha explicat que el principal objectiu d’aquestes activitats és apropar a l’alumnat de primària i secundària de la població a la biblioteca. A més de motivar-los a fer-la servir utilitzant el servei de lloguer de llibres. Com també participant en el Club de lectura o les “iaieries”, activitat que pretén crear sinèrgies entre la gent gran i la població més jove.

Apropar la ciència als més menuts del poble és una de les tasques encomanades a Aida Bonillo. Biòloga i encarregada d’oferir el taller dedicat a El Pterosaure, el rèptil volador”. Un taller inclós en el “Projecte Natura”. Dins del marc de la Universitat de València, coincidint amb la troballa d’una vértebra d’aquest exemplar, a Tous.

Cal recordar que, des de l’any 1997 cada 24 d’octubre se celebra en diversos països el Dia Internacional de les Biblioteques. Una data que busca posar en valor este tipus d’instal·lacions per a la història humana, com a resguard de la seua cultura, dels seus escrits. La història d’este dia va començar entre les cendres i la pèrdua de centenars de milers de textos únics.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.