El Director General de Transports es nega  reunir-se amb l’Alcalde de l’Alcúdia 

Andreu Salom: “És indignant el menyspreu del PP als ajuntaments governats  per altres partits”. 

El pretext per a no efectuar la reunió és que prèviament ja s’ha parlat amb  els alcaldes afectats

L’Alcalde de l’Alcúdia ha mostrat públicament la seua indignació. Per la  indiferència amb la que, segons ha explicat, l’ha tractat el Director General de  Transports. Negant-li la possibilitat d’una reunió per parlar sobre el servei de transport  de viatgers en autobús en la comarca de la Ribera. En concret, de la línia que afecta a  l’Alcúdia. El pretext per a no efectuar la reunió és que prèviament ja s’ha parlat amb  els alcaldes afectats. 

Segons Salom els alcaldes d’ajuntaments governats pel PP per on circula la  línia Catadau-Alzira es van reunir fa pocs dies amb el Director General. I sembla ser  que els va explicar que en breu anava a millorar el servei. Però com és habitual en el  PP, sols governen per als seus, menyspreant a les poblacions governades per altres  alternatives polítiques. I com ja han parlat amb els seus, reunits a toc de  convocatòria interna, no volen vore’ns a nosaltres”. 

Per a l’alcalde “l’Alcúdia ha sostés el servei de l’autobús finançant més viatges  diaris des de fa vora dos dècades. Si no fora per nosaltres ja ni existira eixa ruta. A la  qual cosa afegix “i ara, quan van a donar-li presumptament una solució, fan com  sempre. Reunió de partit, comunicació interna i nota de premsa”. “Res nou, quan el  PP governa ho fa sols per als seus, la resta som ciutadans de segona” ha conclòs. 

L’Ajuntament de l’Alcúdia qui va  pressionar quan s’inaugurà l’hospital perquè s’ampliara la ruta al centre sanitari

Cal recordar que l’Alcúdia ha reivindicat històricament la millora del servei de  transport de viatgers entre Catadau i Alzira i fou l’Ajuntament de l’Alcúdia qui va  pressionar quan s’inaugurà l’hospital perquè s’ampliara la ruta al centre sanitari. 

Sempre hem entès que un hospital implica la necessitat de transport públic: perquè  la gent gran no pot dependre del fet que els seus familiars hagen de deixar el treball, perquè hi ha un problema crònic de falta de places d’estacionament en l’hospital i,  especialment, perquè som sensibles amb la sostenibilitat i la reducció de l’ús del  vehicle particular envers el transport públic” ha indicat Andreu Salom, per rematar  afirmant “. Es tracta d’una actitud recurrent per part de l’ultradreta que ens governa,  ja que les millores als centres del salut s’anuncien als seus dirigents locals en  reunions de partit, ara els canvis en el transport que hem reivindicat durant dècades  només els comuniquen als seus en reunions internes i, per a rematar, es neguen a  rebre’ns al·legant que ja s’han reunit amb els alcaldes… del PP”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.