El dissabte 6 d’abril obri les seues portes el BENIFAIÓ OCIFEST 2024

Un total de 150 escolars de Benifaió gaudeixen durant aquestes vacances del Taller de Pasqua 2024

Durant aquesta setmana els escolars de Benifaió estan gaudint d’una setmana d’activitats dins del Taller de Pasqua 2024 organitzat per la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Benifaió.

Com confirmen des de l’organització, el nombre de participants “ha augmentat enguany passant dels prop de 120 assistents en edicions anteriors als 150 de la present edició en un taller que ja és tradicional durant el període vacacional de Pasqua” confirma l’edil de joventut Sarai Gonzalvo. El col·legi públic Trullás de Benifaió ha acollit de nou el programa d’oci. La iniciativa ha anat dirigida als xiquets i xiquetes que cursen educació infantil fins a 6é de primària.

Els monitors de temps lliure estan oferint als participants fins divendres que ve i des de dimarts passat un ampli programa d’oci durant els quatre dies del taller: activitats relacionades amb la pasqua com manualitats, jocs, la promoció dels jocs tradicionals de pasqua i sessions de pinta cares entre altres iniciatives d’oci.

Dissabte 6 d’abril BENIFAIÓ OCIFEST 2024

Des de la regidoria de joventut han programat per a dissabte que ve 6 d’abril una jornada completa d’activitats amb entrada lliure.

El pati del col·legi Santa Bàrbara acollirà així una nova edició del BENIFAIÓ OCIFEST 2024 oferint durant tota la jornada una àmplia programació amb canta jocs, espectacle de màgia, concert musical, jocs i tallers. Cada activitat tindrà un horari perquè els assistents puguen participar en totes les ofertes lúdiques programades.

El OCIFEST Benifaió obrirà les seues portes d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.