El doctor José Marcelo Galbis ingressa en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

Foto prensa (1) (1)

La seua dissertació d’ingrés ha versat sobre el “Tractament de les deformitats congènites del tòrax”, camp en el qual el Dr. Galbis compta amb una àmplia experiencia

l doctor José Marcelo Galbis, cap del Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari de la Ribera, ha ingressat en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV) com a acadèmic de la societat.

La dissertació d’ingrés sobre “Tractament de les deformitats congènites del tòrax”, ha sigut presentada pel doctor Antonio Cantó Armengod, doctor emèrit de l’Hospital General de València i acadèmic de la RAMCV.

José Marcelo Galbis és Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València. Des de 2008 és cap del Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital d’Alzira, on actualment també ocupa els càrrecs de coordinador de l’Àrea de Respiratori i de president de la Comissió d’Investigació.

Així mateix, el Dr Galbis lidera la Unitat de Deformitats Congènites de Paret Toràcica, amb àmplia experiència en aquest camp i en les diferents possibilitats de tractament ortopèdic i/o quirúrgic, amb més de 300 valoracions de pacients.

Membre de 16 societats científiques, ha sigut president de la Societat Espanyola de Cirurgia Toràcica (SECT) entre 2014 i 2018.

Pel que fa a la seua activitat docent, el Dr. Galbis està acreditat per la ANECA (Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació) com a professor i ha realitzat tres sexennis d’activitat investigadora segons informe de la Comissió Nacional Avaluadora de l’Activitat Investigadora (CNEAI).

En aquest sentit, ha sigut director de 19 cursos de formació de Cirurgia Toràcica i investigador principal en 21 projectes d’investigació sobre carcinoma pulmonar.

Ha publicat, igualment, 112 articles en revistes nacionals i internacionals, ha participat com a autor o co-autor donen 42 capítols de llibre i ha realitzat 342 comunicacions en congressos.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia