El Family Cash Alzira disputarà cinc amistosos durant la pretemporada

Entre els assajos s’inclou la cinquena edició del Trofeu Juan Beteta, en el qual els alzirenys rebran al Jaén de Primera Divisió

El Family Cash Alzira FS 21-22 arranca dilluns que ve. Els alzirenys iniciaran una pretemporada de quatre setmanes de treball -amb cinc amistosos inclosos- per a agafar ritme de cara a l’inici de la Segona Divisió el pròxim 11 de setembre. Entre els test de pretemporada destaca la celebració del V Trofeu Beteta, programat per al divendres 27 d’agost, en el qual els de Correal s’enfrontaran a Jaen Paraiso Interior de la màxima categoria

Al marge de l’inici agendat per al 9 d’agost, amb l’objectiu d’arribar en condicions adequades a aqueix retrobament en el parquet del Palau, els jugadors hauran acumulat un parell de setmanes de treball individual. Dilluns que ve, ja sense marxa arrere, s’iniciarà l’avantsala a una campanya intensa i il·lusionant de 34 jornades, la primera d’elles al Palau enfront de Noia. Fins a aqueixa primera cita com a local del nou curs, estan previstos cinc assajos de pretemporada.

Els de Correal s’enfrontaran al FS Picassent, acabat d’ascendir a 2a B, a la fi de la segona setmana de treball. El següent cap de setmana tindrà lloc la cinquena edició del Trofeu Beteta davant Jaén al Palau. L’endemà passat, els de Correal visitaran Valdepeñas per a enfrontar-se a Viña Albali. El Family arrancarà setembre amb la visita al Ye Faky de la categoria de bronze. L’agenda d’amistosos acabarà el dissabte 4 amb la trobada davant Jimbee Cartagena a domicili.

V Trofeu Juan Beteta

El partit celebrat en memòria del exárbitre alzireny tindrà un convidat de Primera: el Jaén Paraiso Interior. El conjunt de Jaén serà el rival del Family Cash Alzira FS en aquesta cinquena edició del Trofeu, que servirà de presentació per als alzirenys. Les entrades per a gaudir del partit i col·laborar ja es poden adquirir des de la web oficial del club al preu de cinc euros.

Quant al rival, va ascendir a la màxima categoria en 2013 i des de llavors ha disputat cinc playoffs pel títol i ha guanyat la Copa d’Espanya en dos ocasions. A més, recentment ha batut el rècord d’abonats, en superar la xifra de 4.100. Enguany, la recaptació anirà destinada al col·lectiu d’artistes fallers de la ciutat, donant-li continuïtat a la campanya ‘Perquè la *flama *mai s’apague’ realitzada pel club.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.