El Family Cash Alzira tanca la pretemporada amb una victòria a Cartagena

Els de Correal es van imposar al Jimbee amb un marcador de 2-3

La pretemporada prèvia de la 21-22 ja és història per al Family Cash Alzira FS. El conjunt de Correal ha tancat els partits de preparació amb bones sensacions. L’últim test ha sigut el cap de setmana a Cartagena, davant el Jimbee de Primera Divisió, a qui va aconseguir superar amb un marcador de dos gols a tres. Javi Sena, Rubi i Peloncha van signar els gols alzireños en un partit que va mantindre un bon ritme de joc durant els quaranta minuts.

Això sí, el gol es va fer esperar en el Palau dels Esports de Cartagena. En part per una enorme actuació de Nacho Serra, que va tindre uns minuts perfectes davant les escomeses locals. La diana de Sena va arribar a pocs segons del descans. El nou jugador del Family va aprofitar un rebutge en el segon pal després d’una falta botada per Rubi. En la segona meitat, Jimbee Cartagena va aconseguir donar-li la volta al marcador amb gols de Andresito i Motta.

El Family va aconseguir donar-li la volta al marcador en la recta final. Primer amb un gol de Rubi, després d’un bon robatori de Peiró, qui va assistir a l’iberut posteriorment. En els últims segons va ser Peloncha qui va colpejar una pilota arribada de les mans d’Adrián Maseres, porter juvenil que va tindre els seus primers minuts amb el sènior del Family Cash Alzira FS. El partit no va donar per a més i la victòria li la va adjudicar el quadre alzireño.

Torna la màgia al Palau

Dissabte que ve 11 de setembre arrancarà la tercera temporada del Family Cash Alzira FS en 2a Divisió. Els de Correal rebran al Noia, campió de la lliga regular en la campanya anterior i, possiblement, un dels candidats a estar a dalt en la present. Els alzireños afronten aquest nou començament amb ganes, després d’haver aprovat en els seus test de pretemporada, amb tres victòries i la derrota davant Jaén, i amb la il·lusió de retrobar-se amb l’afició.