El Festival de Cinema de Paterna acull la preestrena de “Disc, Eivissa, Locomía”

El Festival de Cinema de Paterna acull la preestrena de “Disc, Eivissa, Locomía”, la pel·lícula sobre la història de la mítica banda ochentera

La preestrena tindrà lloc dijous que ve, 18 d’abril, als cinemes Kinépolis Paterna

El director de la cinta, Kike Maíllo, i l’actor, Iván Pellicer, seran els encarregats de presentar la pel·lícula


Les preestrenes del Festival de Cinema de Paterna s’endinsen en els huitanta amb la presentació de “Disc, Eivissa, Locomía”, la cinta que narra els orígens i la història de la mítica banda de electro-pop. L’esdeveniment comptarà amb la presència del director de la pel·lícula i guanyador d’un Goya Kike Maíllo i de l’actor Iván Pellicer.

“Disc, Eivissa, Locomía” és una pel·lícula sobre la música, el glamur, la família, l’ambició i la traïció situada en els anys 80. A través de la història de la mítica banda ochentera, serem testimonis dels secrets de la cultura de clubs, l’edat daurada de les discogràfiques, la nit de la moguda madrilenya, el fenomen fan i l’explosió de la música llatina a Miami.

La cinta arriba a Paterna després del seu pas pel Festival de Màlaga. Compta amb un repartiment impressionant, en el qual destaquen figures com Jaime Lorente, Blanca Suárez, Alberto Ammann, Alejandro Speitzer o Pol Granch. La pel·lícula arribarà als cinemes el pròxim 17 de maig.

El cicle de preestrenes del Festival va iniciar la seua huitena temporada consecutiva en el gener passat. En el que portem de l’any, s’han dedicat diferents esdeveniments a les pel·lícules Vall d’ombres, Un mal dia el té qualsevol, Buscant a Coc i Matusalén. D’aquesta manera, les preestrenes, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb el suport de Consultia Travel, preten

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.