El Festival literari València Negra tria a Catarroja com a subseu en el seu 10é aniversari

El Teatre Auditori de Catarroja, la Biblioteca Municipal Enric Valor i la llibreria Bufanúvols acolliran diferents actes del prestigiós esdeveniment de novela negra


València Negra, prestigiós certamen de literatura centrat en la novel·la negra, arribarà a Catarroja a la fi del mes de maig. Amb motiu de la seua 10ena edició des de l’organització han buscat expandir el seu ventall d’esdeveniments durant aquestes setmanes, sent la nostra localitat la triada per la seua àmplia vinculació amb el món de la literatura, així com el seu interés per acollir aquest tipus d’accions culturals.


“Per a nosaltres és un plaer poder rebre un dels festivals literaris més prestigiosos de l’estat com és València Negra. Des de Catarroja sempre busquem reconéixer el suport a la cultura, sent a més el nostre municipi un cresol literari, amb múltiples editorials vives, escriptors i escriptores, així com certàmens com els Premis Vil·la de Catarroja o la programació Dos Poetes com Nosaltres. Agraïm a l’organització del certamen el seu interés per expandir l’amor per la novel·la negra al nostre poble que segur atrau a un gran públic amant del gènere de la resta de la comarca”, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura.
Com a subseu de València Negra, Catarroja Negra comptarà amb una sèrie d’actes que es desenvoluparan en les instal·lacions del Teatre Auditori de Catarroja i a la Biblioteca Municipal Enric Valor, així com en la nova llibreria Bufanúvols, col·laboradora del certamen.


València Negra aterrarà a Catarroja el cap de setmana del 20 de maig amb una programació per a totes les edats. El 20 i 21 de maig tindran lloc les trobades amb destacats novel·listes del gènere en les instal·lacions del TAC i de la Biblioteca Municipal. D’altra banda, la llibreria Bufanúvols albergarà un contacontes i un escape room en el matí del 21 de maig, que es complementarà amb una activitat d’animació infantil al parc El Secanet. Finalment, el Club de Lectura de Catarroja tindrà també un paper important, amb la lectura de l’obra “Suburbis del paradís”, de Silvestre Vilaplana, i la trobada amb el seu autor.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.