El gimnàs de la piscina municipal d’Alzira ja disposa d’aire condicionat

Els usuaris del gimnàs de la piscina coberta municipal d’Alzira ja podran practicar esport amb millors condicions

Instal·lació de tres equips d’aire condicionat nous a la sala de musculació, cardiovascular i pes lliure.

Dos dels aparells són del tipus Split-Paret i s’han instal·lat en els lateral de la sala. Mentre que el tercer aparell és de tipus Split-Cassette i s’ha instal·lat al sostre en el centre de la sala. La potència frigorífica de cadascun d’estos és de 6000 frigories per hora i sumen un total de 18.000 frigories d’instal·lació. 

Cal recordar que la sala de gimnàs de la piscina coberta no disposava de sistema de climatització, per la qual cosa els usuaris en les èpoques més caloroses de l’any suportaven temperatures altes en les seues sessions d’entrenament.

El regidor d’Esports, Vicent de la Concepción ha manifestat que “amb esta millora hem donat solució a les reivindicacions de la ciutadania i ha sospesat la millor solució tant tècnica com econòmica per a millorar la pràctica esportiva i el confort tèrmic de la sala”.

Esta instal·lació esportiva compta amb 350 metres quadrats i disposa d’un total de 48 estacions (punts d’exercicis). Per a accedir al gimnàs el preu és de 28 euros al més i inclou també l’ús de la piscina coberta.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.