El Godejam, una trobada de la cultura urbana a Godella amb activitats, música i tallers

El Festival se celebra els dies 3 i 4 de setembre en el pavelló municipal de Godella

Godella es convertirà durant este cap de setmana en el centre d’atenció de la cultura urbana amb motiu de la celebració del Festival Godejam, una mostra on les persones assistents gaudiran de multitud d’activitats relacionades amb la cultura urbana.

Grafiti, balls urbans, música en directe, parkour, calistènia o tallers són algunes activitats que es desenvoluparan durant tot el cap de setmana, dies 3 i 4 de setembre, en el pavelló municipal de Godella.

Un any més, el Festival Godejam serà un lloc de trobada de totes les persones amants de l’art urbà en els seus diferents vessants. De fet, les exhibicions i tallers de grafiti i parkour, les batalles de ball, el rap o la calistènia seran protagonistes durant estes jornades.

Tatiana Prades, regidora de Cultura i Joventut i Infància, ha explicat que el Godejam és “una gran festa de la cultura urbana en el sentit més ampli”.

“Godella es converteix durant uns dies en un lloc de trobada dels apassionats de les disciplines més característiques dins de la cultura urbana, que s’ha convertit en una forma de vida per a molts joves”, ha agregat la regidora, que ha convidat a la població al fet que participe en el Festival.

e el Godejam es “una gran fiesta de la cultura urbana en el sentido más amplio”.

“Godella se convierte durante unos días en un lugar de encuentro de los apasionados de las disciplinas más características dentro de la cultura urbana, que se ha convertido en una forma de vida para muchos jóvenes”, ha agregado la regidora, que ha invitado a la población a que participe en el Festival

Comenta la notícia